“Спарта” U-11 – четверта на турнірі “Галицькі канікули-2017”

У Львові з 20 по 22 серпня 2017 р. проходив турнір “Галицькі канікули – 2017”. Змагання відбувалися у трьох вікових категоріях: U-11 (гравці 2007 р.н.), U-12 (гравці 2006 р.н.), U-13 (гравці 2005 р.н.) – всього 25 команд. “Спарта” була представлена двома віковими групами – U-11 та U-13. Звіт про виступ старшої вікової групи – ТУТ.

У віковій категорії U-11 взяли участь 10 команд, які розділили на 2 групи. В групі А грали такі команди: ФК “Львів-А”, “Прикарпаття” (Івано-Франківськ), ДЮСШ Конотоп, “Галичина-08” (Львів) та ФК “Чортків”. “Спарта” U-11 під керівництвом Мотреску Віталія Радувича потрапила в групу В, куди разом з нами потрапили “Ніка” (Івано-Франківськ), ФК “Львів-Б”, “Фортеця” (Кам’янець-Подільський), “Галичина-07” (Львів).

Формат турніру: груповий турнір, півфінали, фінал; 8+1; 2 тайми по 15 хв.

Склад команди: Кавуля Леонід, Максимчук Дмитро, Зароченцев Максим, Міціцей Антон, Ластівка Олександр, Івончик Антон, Кочет Олександр, Білик Микита, Стрільчук Андрій, Юрчишин Артур, Карча Дмитро, Наболотний Роман.
Тренер: Віталій Мотреску.

Груповий турнір:

  • “Спарта” – ФК “Львів-Б” – 5:0 (Голи: Білик – 3, Івончик – 2)
  • “Спарта” – “Ніка” – 3:3 (Голи: Білик – 3)
  • “Спарта” – “Фортеця” – 3:1 (Голи: Білик – 2, Максимчук)
  • “Спарта” – “Галичина-07” – 5:0 (Білик – 3, Максимчук, Наболотний)

Після матчів групового турніру спартанці з 10 очками, різницею м’ячів 16-4 стали беззаперечним лідером групи, і з 1 місця потрапили у півфінал, де зустрілися з ФК “Чортків”. Була напружена гра, багато забитих голів, підсумковий рахунок 5:4 на користь ФК “Чортків” (Голи: Білик – 4). У матчі за 3 місце наша команда знову зустрілася з “Нікою”, але на жаль переграти івано-франківців не вдалося – 2:3 (Голи: Білик; автогол).

Тренер “Спарти” Віталій Мотреску так прокоментував виступ своїх підопічних: “Як на груповому етапі, так і в півфіналі та матчі за 3 місце хлопці продемонстрували гарну гру, грали в пас, багато забивали. Команда виглядала дуже гідно – згуртовані, дружні, з неабияким прагненням до перемоги. Результат на даному етапі – не є найголовнішим, а грою команди та самовіддачею на полі я задоволений на всі 100%! Рухаємось далі!”.

Переглянути фото