Церемонія нагородження кращих учнів Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей

8 травня футболісти “Спарти” U-17, U-15, U-13, що навчаються в Багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей, взяли участь разом із іншими ліцеїстами в урочистій церемонії нагородження кращих учнів Ліцею в різних сферах – науці, спорті, мистецтві. До слова в Ліцеї навчається 39 футболістів ДЮФК “Спарта” від 12 до 17 років, з різних куточків Чернівецької області, а також з Івано-Франківської, Хмельницької, Вінницької та Одеської областей. Урочистий захід відбувся в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і присвячений 7-річчю Ліцею та підбиттю підсумків 2018/2019 навчального року.

Кращими гравцями ДЮФК “Спарта” визнані голкіпер Дмитро Гогоман, захисник, капітан команди Михайло Боднар (“Спарта” U-17), півзахисник Павло Малик, захисник, капітан команди Петро Каралаш (“Спарта” U-15), нападник Бельцик Антон та півзахисник Владислав Козик.

Від імені президента ДЮФК “Спарта” Олега Кердея та тренерського складу висловлюємо щиру вдячність директору Ліцею Марині СеманюкОльзі ОсовськійСергію Кізімі за надзвичайно високий рівень організації та урочистого нагородження ліцеїстів, зокрема і вихованців “Спарти”. Бажаємо викладацькому складу Ліцею натхнення, терпіння, професійного зростання і процвітання, а також найкращих учнів та радості від отриманих ними перемог і здобутків різних рівнів і в різних напрямках!

Ви робите велику справу! А ми в свою чергу обіцяємо сприяння та підтримку у нашому спільному ділі – розвитку для кращого майбутнього наших дітей!

ФОТО – на офіційній сторінки Ліцею