ДЮФЛУ (І ліга). 14 тур. 25.04.2019.“Спарта” Чернівці – ФК“Янтарний” Новояворівськ

25 квітня “Спарта” вдома на стадіоні ФОК “Олімпія” в рамках 14 туру ДЮФЛУ приймала ФК “Янтарний” Новояворівськ. У матчах першого кола (5 тур, 07.10.2019) у Новояворівську у віковій категорії U-17 з рахунком 3:1 перемогла команда ФК “Янтарний”, тоді як у матчі молодшої вікової категорії U-15 перемогу з мінімальним рахунком 1:0 святкувала “Спарта”.

Перед звітним туром у турнірній таблиці U-17 між командами було 7 очок – 16 у “Янтарного” та 9 у “Спарти”, у U-15, де 6 команд йдуть дуже щільно – попереду на одне очко були спртанці. Обидві команди розраховували на перемогу: старші для того, щоб скоротити відставання та наблизитись до середини турнірної таблиці, молодші – зберегти свої позиції вгорі турнірної таблиці та продовжити боротьбу за 3 місце в своїй групі.

U-17  “Спарта” Чернівці – “Янтарний” Новояворівськ – 0:1 (0:1) (ВІДЕО)

Склад команди: Дмитро Гогоман, Станіслав Клюсик, Віктор Крицан, Максим Мотрюк, Артур Гнідий, Михайло Боднар (капітан команди), Владислав Андрієць, Віктор Салагор, Володимир Чобан, Максим Гараміта, Денис Вакарашу.
Запасні:  Вадим Гура, Юрій Попюк, Іон Скутарь, Микола Палагнюк, Степан Шкіндюк.
Тренер: Іван Папазов.

Попередження: Мотрюк М.

U-15  “Спарта” Чернівці – “Янтарний” Новояворівськ – 2:0 (1:0) (ВІДЕО)

Склад команди: Микита Чоботар, Іван Бажанський, Олександр Павлюк, Михайло Студінікін, Кирил Олійник, Петро Каралаш (капітан команди), Олександр Доскалюк, Павло Малик, Юрій Данилюк, Іван Вуєчко, Максим Тодощук.
Запасні: Тарас Чев’юк, Мар’ян Николайчук, Віктор Остафійчук, Андрій Шах, Георгій Митрик.
Тренер: Іван Папазов.

Голи:  Тодощук М., Малик П.

Попередження: Данилюк Ю., Олійник К., Тодощук М.

Старші юнаки маючи прекрасний гольовий момент на 5 хвилині (Влад Андрієць), пропустили гол на 17 хвилині, який у підсумком став єдиним у цій зустрічі, не дивлячись на непогані моменти в атаці у другому таймі хлопцям не вдалося забити, щоб принаймі зрівняти рахунок. Перемога за гостями. Що стосується U-15 – наші хлопці забили два голи – у першому таймі відзначився Максим Тодощук, у другому забив Павло Малик.

Відзначимо, що наші футболісти входять до десятки кращих бомбардирів 5 групи: U-17 – Владислав Андрієць (6 голів, 6-8 місце), U-15 – двоє футболістів “Спарти” – Максим Тодощук (8 голів, 4 місце) та Павло Малик (5 голів, 8-10 місце).

Наступні матчі 15 туру “Спарта” зіграє у суботу 4 травня у Самборі.