“Спарта” на матчі Легенди “Буковини” – Національна збірна України ветеранів

Цими вихідними наше місто Чернівці відзначало 610-річчя із дня першої писемної згадки. Святкуваня було насичене різноманітними подіями, зокрема і футбольними.

Так, у суботу 6 жовтня на стадіні “Буковина” відбувся матч з нагоди 60-річчя ФК “Буковина”, у якому зіграли футболісти, які у свій час захищали кольори клубу, проти Національної Збірної України ветеранів. Перед початком самого матчу легенди клубу отримали нагороди та пам’ятні подарунки. На матч легендарних футболістів виводили діти, які займаються у дитячо-юнацьких футбольних школах Чернівців – гравці Збірної вийшли за руку із юними футболістами ДЮФК “Спарта”, гравці “Буковини” – з футболістами ДЮСШ МіськСпортУправління.

ФОТО: Легенди “Буковини” – Національна збірна України ветеранів

Зазначимо, у суботньому матчі у складі команди Легенд “Буковини” виступив і теперішній тренер ДЮФК “Спарта”, а у минулому – футболіст ФК “Буковина” Роман Зароченцев. Роман Сергійович відкрив рахунок у матчі відзначившись чудовим голом у ворота Національної Збірної України ветеранів. Повне відео матчу можна переглянути на офіційному каналі телекомпанії ТВА в YouTube.

Одразу після матчу Легенди “Буковини” – Національна збірна України ветеранів на стадіоні “Буковина” відбувся дуже цікавий та принциповий матч – Фінал Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області, в якому зіграли між собою ФК “Бояни” (чемпіон Новоселицького району) та ФК “Волока” (чемпіон Глибоцького району).

У складі ФК “Волока” виступав тренер “Спарти” Каталін Токарь, команда якого у наднапруженій боротьбі здобула Кубок Ліги Чемпіонів. Поступаючись по ходу зустрічі 0:1, волокчанам вдалося на 90-ій хвилині основного часу зрівняти рахунок, а вже у додатковий час вирвати перемогу у ФК “Бояни” з рахунком 2:1.