Григорій Чурілов – спортивний директор ДЮФК “Спарта”

Григорій Чурілов

У період міжсезоння відбулися суттєві кадрові зміни та поповнення у складі ДЮФК “Спарта”. Головною подією стало повернення у Чернівці екс-тренера ФСК “Буковина” та “Шахтар” U-19 Григорія Чурілова. З середини липня Григорій Володимирович – спортивний директор “Спарти”!

У інтерв’ю Григорій Чурілов розповів про те, чому для нього цікаво працювати у “Спарті”, своє бачення на розвиток клубу та плани на найближче майбутнє. Відео розмови з Григорієм Володимировичем чекайте згодом на офіційному YouTube-каналі “Спарти”.

Нижче наведемо коротку інформацію про фахівця:

Чурілов Григорій Володимирович народився 18 січня 1979 р. в Маріуполі, Україна.

В 2005 році почав працювати в ДЮСШ маріупольського «Іллічівця» тренером команди юнаків 1996 р.н.
З січня 2011 року ввійшов в комплексну наукову групу ФК «Іллічівець» та курував молодіжний склад команди U-21.
З 2013 по 2016 р. у складі комплексної наукової групи входив до тренерського штабу Миколи Павлова, а потім, Валерія Кривенцова.

З червня по грудень 2016 р. – старший тренер ФСК «Буковина» у тренерському штабі Сергія Шищенка.
З січня 2017 р. по травень 2018 р. – разом з Сергієм Шищенком працює старшим тренером в Академії донецького «Шахтаря» із командою U-19, яка в сезоні 2017/2018 була учасником Юнацької Ліги УЄФА.
З липня 2018 р. – спортивний директор Дитячо-юнацького футбольного клубу «Спарта» Чернівці.

Вітаємо Григорія Володимировича в дружній спартанській родині і бажаємо натхнення, творчих успіхів, втілення задумів та планів, а поруч – щирих і порядних людей, надійних та професіоналів своєї справи!