“Спарта” друга на турнірі пам’яті Доскалюка

25 червня ФК “Спарта” U-11 (гравці 2006-2007 р.н.) були запрошені на турнір пам’яті першого Голови Сторожинецької РСГО “Федерація футболу” Доскалюка Віталія Миколайовича, який проходив у с. Панка Сторожинецького району. Крім нашої команди у турнірі взяли участь “Буковина-07” (Чернівці), “Сторожинець” та “Колос” (Сторожинець).

Склад команди: Леонід Кавуля, Антон Івончик (капітан команди), Олександр Ластівка, Дмитро Мудрей, Еміліан Финюк, Микита Білик,  Дмитро Максимчук, Андрій Стрільчук, Антон Міціцей, Дмитро Карча.
Тренер: Віталій Мотреску.

На турнірі ФК “Спарта” зіграла 3 гри  – у двох святкувала беззаперечну перемогу, третя закінчилась унічию, у серії післяматчевих пенальті ми на жаль поступилися 0:2. У підсумку “Спарта” посіла 2 місце, пропустивши уперед “Буковину-07”.

  • “Спарта” − “Сторожинець” − 6:0
  • “Колос” − “Спарта” − 0:3
  • “Спарта” − “Буковина-07” − 0:0 (пен. − 0:2)

У складі нашої команди голи забивали: Микита Білик – 4, Дмитро Мудрей – 2, Олександр Ластівка, Антон Івончик, Дмитро Максимчук – по 1. Варто відзначити, що нагороду “Кращий воротар” турніру отримав саме голкіпер “Спарти” Леонід Кавуля, який у трьох матчах не пропустив жодного м’яча у власні ворота, а також відбив 2 пенальті у післяматчевій серії в третій грі.

Тренер “Спарти” Віталій Мотреску так оцінив виступ команди: “Вітаю хлопців із срібними нагородами. Стосовно гри скажу так – у перших двох матчах проти сторожинецьких команд зіграли впевнено та дисципліновано, виграли на класі. Стосовно матчу проти “Буковини-07″, вважаю, що по грі повністю переграли команду суперника, проте підвела реалізація – маючи 5-6 дуже хороших моментів забити так і не вдалося. А в серії післяматчевих пенальті фортуна була прихильнішою до суперників”.