“Спарта-2009” – бронзовий призер престижного футбольного турніру “Utmost Cup” у Вінниці!

З 21 по 24 жовтня у Вінниці проходив традиційний дитячий футбольний турнір “Utmost Cup” серед футболістів 2009 р.н., який небезпідставно вважається одним із найпрестижніших в Україні, оскільки представлені на ньому найсильніші команди нашої держави.  Цьогоріч на турнірі було представлено 32 команди, розподілені на 8 груп по 4 команди у кожній. “Спарта” потрапила у групу Н разом із одеським “Чорноморцем”, київським “Арсеналом” та ДЮСШ “Бердянськ”.

Формат турніру: груповий етап (8 груп по 4 команди), стикові матчі за місця, 1/4 фіналу, півфінали та фінал; кількість гравців 8+1: тривалість матчу – 2 тайми по 20 хв.; поле: розмір 1/2 стандартного поля, покриття штучне.

Склад команди: Білик Михайло, Берта Павло, Боднарюк Максим, Галіцький Юрій, Гулага Олександр, Зварич Сергій, Кушнір Богдан, Маренич Владислав, Палатюк Артем, Савицький Кирил, Сороколєт Олексій, Тарновецький Максим (капітан команди), Шевчик Максим.
Тренер: Дейниченко Олександр Валентинович.

На груповому етапі зіграли 3 гри – дві перемоги та одна поразка, порівну очок з “Чорноморцем”, проте за результатом особистої зустрічі – І місце в групі і продовження боротьби за нагороди.

  • “Спарта” – “Арсенал” – 0:1
  • “Чорноморець” – “Спарта” – 0:1
  • “Спарта” – ДЮСШ “Бердянськ” – 3:1

  • 1/4 фіналу “Зірка” Кропивницький – “Спарта” – 1:2
  • 1/2 фіналу “Прем’єр-Нива” Вінниця – “Спарта” – 2:0
  • матч за 3 місце “Спарта” – ДЮСШ-25 – 1:0

Індивідуальними нагородами відзначені наші футболісти Влад Маренич – кращий воротар турніру та Максим Боднарюк – кращий гравець команди.

Владислав Маренич

Максим Боднарюк

Коментар тренера Олександра Дейниченко (відео – Валерій Золотухін, “UTMOST CUP”, Дитячо-юнацька футбольна ліга України):

Результати усіх матчів – на офіційному сайті турніру “Utmost Cup”

ФОТО: “Спарта-2009” на “UTMOST CUP” (Вінниця, 21-24.10.2020)