“Спарта” vs Коронавірус

Адміністрація ДЮСШ «Спарта» Чернівці повідомляє про те, як потрібно поводитися в умовах поширення коронавіруса COVID-19. Нагадаємо, що клуб оголосив про припинення тренувань на минулому тижні.

Ми розуміємо, наскільки серйозна пандемія коронавірусної інфекції у світі. З огляду на швидкість поширення коронавіруса, найкраще що можна було зробити – це своєчасно відправитися по домівках і припинити тренування.

Ми закликаємо Вас до відповідальності, тому-що Спартанці повинні бути прикладом для своїх рідних і близьких, а також для наших уболівальників.

Футболісти не припинятимуть фізичну активність. Тільки займатися вони будуть не в групі, а індивідуально (футболісти отримали рекомендації від керівництва та тренерів). У деяких вдома є тренажери. Якщо вони захочуть побігати на вулиці, ми радимо не йти далеко від дому, уникати людних місць та бути обережними та дотримуватися всіх правил гігієни

Деякі гравці запитували, чи можуть вони залишати будинки, так як їх родичі не знаходяться поруч. Це нормально, але нікуди їхати не можна. Вони повинні залишатися вдома.

У багатьох футболістів також є молодші братики і сестрички. Гарна новина полягає в тому, що вірус вкрай рідко вражає дітей та підлітків до 15-16 років. Але діти можуть бути переносниками та заражати.

“Спарта” – це більше, і ми вийдемо із цієї ситуації ще сильнішими!

Бережіть себе, Спартанці, і своїх близьких, і залишайтеся вдома!