ОФІЦІЙНО: ДЮФК “Спарта” відзначає 3 роки!

Сьогодні, 4 вересня виповнюється 3 роки із дати офіційного заснування Дитячо-юнацького футбольного клубу “Спарта” Чернівці.

Тоді, у 2015 р. був здійснений набір двох груп, у яких займалося близько 30 дітей віком від 6 до 10 років. На початок 2018 р. в «Спарті» займається близько 200 футболістів і ця кількість постійно зростає. Команди клубу виступають в 1 лізі ДЮФЛ України (вікові категорії U-17, U-15), Чемпіонатах Обласної ДЮФЛ (вікова категорія U-13) та Міської ДЮФЛ (7 команд вікових категорій U-12, U-11, U-10, U-9, U-8). Крім того усі команди беруть участь у всеукраїнських та міжнародних закордонних футбольних турнірах, де неодноразово ставали переможцями та призерами, а наші гравці нагороджувались індивідуальними нагородами для кращих  гравців в своїх амплуа.

Команди клубу мають наступні досягнення у сезоні 2017/2018 рр.

  • U-13 – срібні призери Чемпіонату Обласної ДЮФЛ серед гравців 2005 р.н.
  • U-11 – переможці Чемпіонату  Міської ДЮФЛ серед гравців 2007-2008 р.н.
  • U-9 – срібні призери Чемпіонату Міської ДЮФЛ серед гравців 2009-2010 р.н.

Вітаємо із 3-річчям клубу усіх наших вихованців та їх батьків, тих, хто зі “Спартою” від самого початку, а також тих хто лише приведе своїх діток до нас! Дякуємо ВАМ за довіру, за розуміння, за підтримку, ми працюємо та розвиваємося для того, щоб  дати найкраще майбутнє дітям, щоб розвивати в них в першу чергу людьські якості і, звичайно, футбольні навички та вміння, любов до та повагу до гри, до товаришів та гордість називатися “спартанцем”!

Бажаємо колективу “Спарти” натхнення, креативних ідей, терпіння та концентрації на найважливішому, здійснення задумів та планів, постійного розвитку, вдосконалення та розширення! Успіху!