Підсумки Lviv football fest–2017: ФК “Спарта” (U-8) – за крок від бронзи

Сьогодні, 22 червня у Львові визначилися всі призери турніру Lviv football fest–2017. Наша увага була прикута до вирішальних поєдинків у віковій категорії U-8, де змагалася наша команда. Нагадаємо, що після групової частини турніру “Спарта” (U-8) посіла 2-ге місце у групі В.

  • “Спарта” (Чернівці) – “Динамо-3” (Львів) – 14:0
  • “Чайка” (Черкаси) – “Спарта” (Чернівці) – 3:5
  • “Чайка” (Київ) – “Спарта” (Чернівці) – 0:9
  • “Локомотив” (Київ) – “Спарта” (Чернівці) – 10:1
  • “Динамо-2” (Львів) – “Спарта” (Чернівці) – 0:7

У півфіналі “Спарта” програла команді “Освіта” (Херсон) з рахунком 6:8, у матчі за 3-тє місце також трішечки не вистачило удачі, і з рахунком 5:6 “Спарта” поступилася “Вікторії Авангард” (Одеська обл.). Таким чином, “Спарта” (U-8) зупинилася за крок від бронзових нагород турніру Lviv football fest–2017. 1 місце посіла команда “Локомотив” (Київ), яка у фіналі переграла “Освіту” (Херсон) з мінімальним рахунком 1:0.
Щоправда, відзначимо, що одну нагороду наші хлопці таки здобули – завдяки злагодженим командним діям, найкращим бомбардиром турніру Lviv football fest–2017 у віковій категорії U-8 (гравці 2009 р.н.) став нападник “Спарти” Михайло Білик, який забив у ворота суперників 17 голів.

Склад “Спарти”: Влад Маренич, Юрій Галіцький, Богдан Кушнір, Михайло Білик, Максим Тарновецький, Микита Тихонюк, Ілля Пуздряк, Максим Шевчик.
Тренер: Олександр Дейниченко.